Z

Hallå finisar,

Idag har Z varit hemma hos oss och vi har som vanligt haft sjukt kul. Alltså, I just love that girl. Hennes hjärta kan vara det finaste och snällaste som finns. Jag och Z har känt varandra sen vi var 14 år gamla, och även fast vi inte ses ofta så är det precis som vanligt och som förr när vi umgås. Att hon älskar A så mycket gör ju att även jag älskar henne mycket mer. Varför är det så, att man automatiskt gillar folk som gillar ens barn? Jag tänker att det skulle kunna bero på att att man blir sjukt stolt över att någon annan inser storheten med just sitt barn. Han är det bästa jag har, den lilla fisungen. Idag fick han en ny vattenleksak från min moster. En försenad Eid present. Så himla gulligt av henne.Vi var förbi Plantagen en sväng och köpte vit lavendel till min granne M. Jag passade på att köpa hem det med. Dem var jättefina. Köpte också rosmarin och planterade i krukor som jag snodde från D. Riktigt mysigt vart det. Justja! Vi köpte filtar till soffan också.

På tisdag är det personalavslutning hemma hos mig. Vi ska slå på stort med en festlig grillad måltid med massor av goda tillbehör. Det känns riktigt kul att alla kommer hit, dem har ju bara hört mig tjata om huset i en evighet. Så det blir kul att dem får komma och se resultatet och hänga här. Det känns skönt att det finns gott om plats för att hålla avstånd med. Jag har räknat ut att det finns 28 sittplatser hos oss för gäster. 6 på framsidan, 4 vid köksön, 8 vid matbordet och 10 på baksidan! Och då har jag inte räknat med sittplatserna på sofforna inomhus. Hur jäkla nice!? Det har alltid varit något jag älskar att hosta middagar och annat kul i vårat hem. Jag fantiserade om detta dem dagarna när det kändes som att det aldrig skulle bli klart. Och så blev det det! Eller ja, nästan då!

Imorgon kommer H hem till oss, det ser vi fram emot. Och sen på lördag väntar Arenahotellet. En fullspäckad helg som vanligt och precis som det ska va!


Gillar

Kommentarer