Vinterkylan är här!

Hallå finisar,

Nu är kylan här på riktigt. Imorse var det SÅ kallt när jag var på väg till jobbet. Jag skulle verkligen behöva köpa en vinterjacka, vill ni att jag visar snygga vinterjackor i ett inlägg!? Stay tuned så kommer det senast imorgon!Idag har vi haft besök av J och M hemma hos mamma. Jag är så kär i den lilla plutten, nästan så man får bebisfeber själv. Han är så jäkla gullig. Jag vill bara mosa hans tjocka små kinder och pussa ihjäl honom.

Imorgon jobbar jag sista dagen, sedan blir det höstlov! Redan på onsdag ska vi packa ner det sista i lägenheten. Tanken är att allt ska vara nerpackat och klart inför fredagen, då kär vi bara alla grejer till Lindbacken och börjar packa upp allt samma dag. Vi behöver också hämta bäddsoffan och sängen till gästrummet från Ikea. Sängen finns att hämta på Mio och resten får vi lösa allt eftersom. J kommer också och fixar med inredningen, det ska bli spännande!

Vad gör ni i veckan!?

KRAM!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Allt om hans äventyr i bergen

Som jag nämnde tidigare så var H på äventyr i bergen. Jag hade gärna följt med men det hade inte gått med lilla A. Som tur var kom han hem med massor med fina biöder. Jag är så avis. Och ursäkta mig men vilken HUNK min man är. Tarzan från mellanöstern is loose.


Gillar

Kommentarer