Vegolasagne och shopping

Hej alla fina!

Idag har vi tagit det lugnt hemma hos oss. Adam sov rätt länge, så jag passade på att laga mat. Det fick bli en saftig vegolasagne som.

Jag började med att steka lök och quornfärs tillsammans med tomatpuré, sen tillsatte jag ett paket krossade tomater och ett palet passerade tomater. Tillsatte vatten, grönsaksbuljong, salt, timjan och oregano som fick koka tillsammans. Hackade i färsk spenat broccoli och rev två morötter som jag hade i. Sedan varvade jag sås pch fullkornsplattor, toppade med riven gratängost och voila! Gott, enkelt och nyttigt!


A måste såklart vara med pch inspektera. Han är så himla nyfiken och blir arg när han inte får vara delaktig!

Efter att vi ätit åkte jag till Gränbystaden och träffade mamma. Det fick bli en till runda till NA-KD outleten såklart. Jag behöver typ göra weekly visits dit haha. Dem hade fyllt på med en hel del och jag fyndade bland annat en jeansjacka från Wrangler, klänningar och tishor!

Köpte också världens finaste kappa som jag tänker använda till våren.

Vi var inne i butiken hur länge som helst känns det som haha. Men jag passade på att verkligen gå genom varje klädställ när mamma hade Adam. Annars blir det ju att man stressar genom shoppingen i hopp om att A ska vara nöjd. Så fort han blir missnöjd blir jag jättestressad. Tur att han är besatt av mormor!

På tal om mormor så fick mamma provsitta i dem nya stolarna som kommer finnas på NFbio. Det är den första 4d salongen i Sverige, det ska bli spännande att besöka den sen när dem öppnar i december.


Utanför den nya entrén stod en gigantisk superfin julgran!

Gillar

Kommentarer