Vegansk tvål för 20 spänn!

Hallå finisar,

Jag har letat efter dem perfekta tvålarna att ställa i badrummen hur länge som helst känns det som. Jag har kikat på exakt alla fancy tvålar som till exempel L:A bruket. Jag gillar att dem är så enkla i sin design och det bruna see through är så fint och skulle passa in i badrummet, men, just dem tvålarna doftar inte alls gott. Jag blev så chockad! Bummer. En annan grej är att jag helst vill att själva pumpen är svart. Det är snyggt.

Jag har letat och letat, och funnit drömtvålarna, enkla, stilrena och så luktar dem gott. För 20 spänn!? Alltså ibland, är jag bara för bra. Få saker gör mig lika lycklig som när jag fyndar. Det sjuka är att jag hittat två olika tvålar som jag köpte av pch kan stlla fram när den ena tar slut.

Först ut: DOLLARSTORE! 20 spänn. För bra.Hur fin? Perfekt brun färg. Men här kommer ändå favoriterna! Vegansk tvål (whatever that is, jag trodde alla tvålar var veganska) också 20 spänn! Från NORMAL.Jag är så nöjd med mina köp! Igår var vi också förbi Gränbystaden och handlade till A. Vi träffade på P som hängde med oss i olika butiker.

Idag blir det en sväng förbi Ikea, Plantagen och Blomsterlandet. Vi ska köpa ett trd, växter, och vattentäta lakan som man har under sitt vanliga lakan. Det har vi på våran säng, i gästrummet och idag ska vi handla det till As säng. Man vet aldrig med olyckor eller annat som kan hamna i sängen, jag vill inte riskera att något går genom till madrassen. Dessa finns på Ikea och är väldigt bra att ha!

Kram på er!

Gillar

Kommentarer