Växtriket

Jag vet inte om ni märkt att jag gått och blivit en liten kärring. Det enda som intresserar mig just nu är växter, porslin, vackra dukningar och inredning.

Idag var jag och H på Ikea en sväng och handlade växter hem. Det har varit en sådan härlig dag. Vi fick med oss massa fint, växter gör så himla mycket i ett hem och tillför så mycket liv. Dessutom renar dem luften och är fina att se på. Det gillar vi.

Jag handlade också hem extra krukor som jag ska plantera om örter i. Sist fick jag springa över till D och sno hennes krukor för att jag inte hade några hemma. Men fint vart det! Planterade då vit lavendel, rosmarin och ställde ut chilli plantan som jag tyckte passade in där.På Ikea har dem erbjudande på citronträd, jag ÄLSKAR träd och har jag ett tomt hörn i mitt hem trycker jag gärna in ett träd som får det hela att se inbjudande ut. Dock ställde jag det utanför huset. Det ska få flytta till baksidan senare men just nu finkar det där, hur fint?På övervåningen placerade vi ut ett till träd bredvid aloe veran, och den lilla växten fick stå bredvid den i fönstret. Jag älskar att ställa växter i grupper. Det blir så snyggt. En tanke som dök upp nu är att en kaktus också hade varit snygg där istället för trädet, since jag har ett träd mittemot, men jag har en thing för träd så det får bara vara så.Hittade också en söt liten växt som fick stå i fönstret vid matplatsen.Ett tips är att alltid ha antingen vasar eller krukor med växter, bordslampor eller ljusstakar i fönster. Det får ett fönster genast att se färdigstylat ut!

Mina fina tomater växer som dem ska men jag märker hur dåligt tålamod jag faktiskt har. I want to see some tomatoes now! Orkar inte vänta längre. Men ja, den som väntar på något gott.. Vill ju inte vara Debbie Downer och säga vänta alltid för länge. Men så är det ju. 😂

Imorgon fyller HAN med stort H år. Can't wait to celebrate my baby. När vi vaknar ska vi hänga upp tavlor, packa ihop våra grejer och köra A till mamma först och käka falafel. Sen blir det spamys på Arenahotellet och middag på kvällen på hotellet. Ge mig lördag nu!

Hittar ni på något kul i helgen?

Kram på er.

Gillar

Kommentarer