Vasaparken och spöregn

Hallå finisar,

Jag fick till slut sömn inatt och vaknade runt 8 med A. Vi gick till Vasaparken för att leka och fika med M men det spöregnade så mycket när vi kom fram. A tyckte det här var hur kul som helst och lekte med lera och plaskade i vattnet.En liten paus för att fika är ett måste. Hans favoritfrukter var vi och handlade igår. Vindruvor och hallon. Dem åt han snabbt upp.

Efter att ha blivit helt dyngsura drack vi te på Melrose Café. Det var mysigt. Idag blir det städ för min del, senare ikväll ska jag och H på en dejt för att fira att det gick så bra för mig med föreläsningen. Det ser jag fram emot. Det var längesen vi var helt själva han och jag!

KRAM

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Släktträff i Beirut

Hallå finisar!

Idag har vi haft fullt upp! Vi åkte hem till min moster där hela min släkt var samlad för att träffa oss. Eller ja, nästan alla, några saknades.

Det var så kul och jag kom på där och då hur mycket jag faktiskt saknat dem och hur trevligt det var att alla var samlade igen, som när vi var små, men nu var både min man och son med. Det var en mäktig känsla. Ingen kommenterade min vikt så det var väl bra haha.

Jag hann fynda i Sabra idag också, visar er mina köp i nästa inlägg!På bilden ser ni mina mostrar och morbröder, deras respektive, barn, och barnbarnen till dem. Mindre bra med denna träff är att exakt alla ska röka vattenpipa, vare sig det finns barn med i rummen eller inte. Men jag tänker att det är något man får ta ibland. Jag vill inte ändra på något som är vanligt för dem. Och jag är ju bara där en dag och träffar dem.

Efter släktträffen åkte jag förbi min mormors och morfars gamla lägenhet som min morbror bor i helt själv nu när dem gått bort. Vilka flashbacks jag fick och vad sjukt det var att känna att lägenheten var mindre än jag minns den. När jag var liten tyckte jag den var hur stor som helst.Min älskade teta och jeddo som det heter på arabiska! ❤️

Gillar

Kommentarer