Världens bästa läsare

Hallå darlings!

Kan vi prata om vad det är som händer med bloggen!? Det är så roligt att ni är så många som hittar hit! Jag blir så glad när ni läser min blogg, ni är ju bäst på allt, speciellt på att peppa och lyfta upp en, precis som det ska vara. Jag önskar verkligen att alla kunde ha det bemötandet mot varandra. Man känner sig så bra, värdefull och mäktig! Att man kan vara med och påverka och inspirera andra är ett viktigt jobb, och med den här plattformen kommer stort ansvar.

Det jag hoppas att ni känner när ni läser bloggen är att ingen är felfri, och även om det verkar som att man lever ett perfekt liv på ytan så hoppas jag att ni vet och förstår att exakt alla har något som dem bråttas med. Jag har massor, panikångesten är en av dem, och jag delar med mig för att jag hade önskat att jag visste mer om detta när jag drabbades. Även om du själv inte lider av det så finns det garanterat jättemånga i din omgivning som lider av psykisk ohälsa. Vi pratar bara inte om det.

Jag vill ju såklart inte bara att vi pratar om det mindre roliga, därför visar jag er också matinspo, roliga outfits och livet med min lilla A och älskade H.

Vad vill ni läsa mer av!? Berätta, I’m dying to know!

Tack för att ni gör det så kul för mig att blogga, jag älskar er alla pussgurkor! ❤️
Gillar

Kommentarer

Hej
,
Du gillar det det du gör och då kommer andra gilla det också!
Hej
,
Känner till panikångest alltför väl. Även GAD. Inte kul.
WafaWafai
WafaWafai,
Inte kul alls. 😟 Tänker på dig och hoppas att du fått hjälp för det.
nouw.com/wafawafai