Vårgarderoben

Hallåj pussgurkor,

Idag blir det familjemiddag hemma hos mamma. Hemma hos oss har vi lekt med våran lilla bajsmaskin. 😂 Han är så glad över att vara hemma med oss, det märks så tydligt. Han springer omkring och sjunger och leker med oss. Han har också en grej nu som är att han ska trotsa exakt allting. Han vill göra allt själv och minsta lilla sak blir ett litet världskrig för honom. Det är väl bara att räkna till tio antar jag och hoppas på att den här fasen går övet snart.

Anywho, vilket härligt väder vi fick igår!? Nu känns det ju verkligen som vår. Snart är det dags att rensa garderoben igen inför kommande säsong. Jag ser fram emot att bära tunna jackor, solglasögon och sneakers.

Här är mina senaste köpt som jag tänker använda flitigt. Jag älskar den beiga tröjan! Jumpsuiten går att bära till nästan alla tillfällen, det är ett sånt där typiskt plagg som man kan klä upp för en mer festlig look, men också till en vardagslook till exempel för en dag på stan.Dem svarta byxorna älskade jag, dem är ribbade utan dragkedja eller fickor, utsvängda och väldigt bekväma. Dock behöver jag sy upp dem en bit för att dem var för långa. Short girl problem.

Köpte en svart tröja också som liknar den beiga något i modellen. Jag tycker den stilen är så himla fin och romantisk.

Nä, nu blir det frulle!

PUSS!

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Hej vart är byxdressen ifrån?
WafaWafai
WafaWafai,
Hej! Den kommer från H&M! ❤️
nouw.com/wafawafai