Vacker Herrgårdsmiljö - Gimo Herrgård

Hallå finisar,

(Inlägget är ett samarbete med Gimo Herrgård)

Imorse gick jag och H upp efter en god natts sömn. Jag minns inte sist jag sov såhär bra. Jag är van vid att få en spark eller två av lilla A som sover med oss i sängen at the moment.

Tanken var att vi skulle kolla på film igår kväll men vi var helt slut från spa-andet. Det var så välbehövligt. Idag känner jag mig som en ny person. Gah, vad lite egenvård kan göra för en!

Frukosten var supergod, vi gräddade våfflor och satte oss vid ett stort vackert fönster.


Herrgården har en övervåning som är en dröm. Jag och H började med att spela lite biljard (jag vann) och sedan vandrade vi omkring och kollade på alla coola tavlor OCH det fina porslinet som pryder väggarna. Det är något magiskt med herrgårdar som man måste få uppleva någon gång i livet. Nu har jag upplevt mycket sådant men aldrig med ett spa i rummet. Just vårat rum är något jag rekommenderar starkt. Vi är så imponerade.I gästböckerna bläddrade vi en stund, inte så dumt med privatflyg och ett frieri va!?

Och låt oss tala om all kakelugnar!? Jag smäller av. Den ena var finare än den andra och man skulle känna sig kunglig om man fick ha en av dessa i sitt egna hem! Fast, jag gillar våran braskamin som vi har hemma också! 🙏🏼


Tack för denna gång Gimo Herrgård! It's been real.

Gillar

Kommentarer