Utflykt till Hammarskog

Hej finisar,

Idag var jag och min lilla älskling på utflykt till Hammarskog med öppna förskolan. Vi hade så roligt! Min lilla kille var trött men skötte sig exemplariskt. Jag blir så stolt över honom, han var så nyfiken och ville upptäcka allt. Brasan var jätterolig tyckte han, han pekade, sa ahhhh och ville röra elden. Det sista fick han såklart inte göra!Vi samlades utanför förskolan och A tyckte det var hur kul som helst när dem två gigantiska bussarna som dem hyrt in rullade in på parkeringen.Ta kort med mamma var inte lika kul.

Väl framme träffade vi på Klara från Naturskolan som tog med oss på en promenad längs bryggan. Vi fick kolla på två olika fågeltorn och utsikten var så fin. Tyvärr somnade A och hann inte se den fina utsikten, men jag tyckte om den i alla fall. Hit tänker jag komma tillbaka med min lilla familj.Så himla vackert, det finns så många smultronställen som man inte vet om.A tror redan att han är för cool för att fotas med mig. Boy I made you, kommer tvinga honom fotas med mig livet ut. Jag älskar att kunna se tillbaka på minnen vi skapat tillsammans. Det tror jag han kommer uppskatta när han blir äldre.

Hans min är ändå priceless, så missnöjd.

Nu ligger jag här och luktar bränd ved och väntar på mamma, hon har läkartid sedan är tanken att hon ska ha A under tiden vi fixar i huset i Lindbacken. Det känns skönt att vi kunde göra något tillsammans han och jag, så att jag kan jobba med gott samvete ikväll! Min lilla älskling, jag önskar att varje dag kunde vara såhär.

Vad gör ni ikväll!?


Gillar

Kommentarer