Tycker jag var sjukt cool när

Hallå pussgurkor!

Alltså, är det bara jag som älskar det här vädret!? Helst av allt vill man ju bara vara helt osminkad och ta långa promenader, och bara gå runt och känna regnet som nuddar ens ansikte. Det är så himla mysigt.

Jag vet inte om jag nämnt det men jag har 20 000 bilder på min telefeon, visste ni det? Det är illa, jag försöker rensa hela tiden men det händer liksom inget. Jag tar bort, sedan tar jag 78 miljarder bilder på A när han gör typ ingenting och vips så fylls det på igen.

Jag hittade bilder på mig själv för säkert 6-7 år sedan. Det är rätt roligt att se hur man fotades, vilka filter man använde osv. Jag gick ju bananas ett tag och tyckte att mycket filter var jättekul, typ som dem här bilderna:

Hahaha alltså allvarligt, eller när jag tyckte att jag var snyggast i världen med min duckface pose:Sedan får vi inte glömma mina outfit bilder som jag tyckte man skulle ta framför en spegel, alltid.Har också miljarder bilder där jag checkar av mitt smink. Det är ett måste även idag. Jag tar kort på mitt ansikte för att se om jag sminkat mig rätt, om jag sminkat ett öga mer än det andra och för att se om läppfärgen matchar min hudton. Gör ni också så?Det är kul att se hur man utvecklas genom åren och vilka faser och perioder man har. Jag tycker ändå att jag klarat mig rätt okej, men lite skämkudde är det ändå. 🙈

Gillar

Kommentarer