Två besök senare på barnakuten

Hallå pussgurkor. I skrivandes stund ligger A på mig och sover. Han har inte såvit så mycket inatt stackarn. Igår var vi på närakuten på morgonen för att vi märkte att han blivit betydligt mycket sämre med sin feber och sitt allmäntillstånd. Där, i receptionen vill dem skicka hem oss och ber oss komma tillbaka när vi har ett kissprov (1177 hade skickat dit oss, sköterskan tyckte det var nödvändigt). Jag märkte genast att H blev irriterad. Jag med. Så jag frågar, ska ni inte undersöka honom alls menar du? Nej svarar hon då och säger att när små barn inte har några symptom på sjukdom och dem har såhär hög feber så är det oftast något med urinvägarna. Så vi åker hem med proverna pch försöker samla kiss hemma. Det är typ omöjligt. Den enda gången han lyckades kissa var en gång på golvet och det gick inte att lämna in ett sådant prov.På kvällen blev han ännu värre och helt slapp i kroppen, och vi tyckte inte att vi kunde få någon kontakt med honom han ville bara ligga ner. Så vi åkte in till barnakuten utan ett kissprov. Vi visste att det var något som var fel. Där var dem trevliga och hjälpte oss att få en liten koll och ett rum rätt snabbt. Det kändes som att vi var i trygga händer.

Vi gav honom vätskeersättning för att han skulle bli kissnödig och efter fem timmar kissade han äntligen, och H lyckades fånga upp det som den kung han är.

Under tiden fick han ta blodprover och bli undersökt av en läkare som kunde konstatera att han hade ÖRONINFLAMMATION. Det hade inget med hans urin att göra, och även om det är bra att vi kunde utesluta det så blir jag så arg på mig själv att jag gick med på att vi skulle åka hem utan undersökning på närakuten. Dem har säkert många fall med föräldrar som oroar sig för mycket, men om något känns riktigt fel, så ska man stå på sig. Jag borde ha lyssnat på magkänslan.

Det viktigaste just nu är att han fått medicin och påbörjat behandlingen som tar 5 dagar. Under tiden ska vi varva med Alvedon och Ipren för att sänka febern.

Min lilla älskling, önskar vi kunde byta plats han och jag. Det är hemskt att se sitt barn lida.Idag ska han få göra precis vad han vill, kasta ner alla ljusstakar, äta glass och krypa omkring i blöja! ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229