Touchdown Söderköping

My God, tänk att jag är tillbaka i Söderköping efter alla dessa år. Jag och H var här år 2014, det var våran första resa som vi gjorde tillsammans. Vi var nykära och den semestern är en av dem bästa jag varit på.

Nu är vi tillbaka och vi har redan hunnit hitta på en massa kul. På vägen hit fick vi syn på Åhléns outlet. Vi svängde genast in och shoppade jättefina handdukar som vi saknar hemma. Vi köpte också en gigantisk rund spegel för endast 290 spänn, en rejäl rabatt från ord pris på 899 kr. Jag är så nöjd med våra köp.Vårat andra boende är något helt utanför våra comfort zones. Vi är på en camping och har hyrt en stuga här! Hur roligt!? Vi skrattar alltid åt camping program som går på femman men det här är ju fan lajf!? Vi har skrattat så mycket här. Tur som fan är det att vi har el och toalett i stugan annars hade jag behövt dela bajjamajja med ungefär 100 andra och den idén känns som allt annat än gosig.

Vi sticker verkligen ut här kan jag säga, folk tror att vi har gått vilse men jag tror nog att vi kan bli ett par supercampare jag och H. Vi har med oss massa gott som vi ställt in i kylskåpet, kortlek och musik. Det här ska bli så kul.Ikväll gå vi tillbaka till strandpromenaden längs Göta kanal. Där finnsrestauranger och butiker. Vi såg en butik som sålde foppatofflor till barn, det måste jag köpa till A. Vi ska även besöka vårat favvoställe, Smultronstället, en glassbar som är ett måste when in Söderköping. Vi får se om vi gör det idag eller imorgon innan vi åker vidare till Norrköping.Vi hann gå runt en liten stund innan incheckningen och åt en magiskt god saffransäppelkaka med smul och vaniljsås. Pardon my french men fyfan vad god den var! Jag ÄLSKAR saffran.

Helt slut av att hemestra så nu tar jag en siesta!

Kram på er pussgurkor.


Gillar

Kommentarer