To die for - den perfekta vinterbuketten

Hallå alla fina!

A var uppe halva natten ish så det blev inget frukostevent för oss tyvärr. Men det gör inget för ikväll kommer S och A på middag, det ska bli hur roligt som helst. Känns därför extra passande med samarbetet som jag har med @thegarden_uppsala just nu.

I samarbete med @thegarden_uppsala har vi fått hem denna superfina vinterbukett. Det känns så himla lyxigt att få färska blommor hemkörda till sin dörr. Perfekt för oss som inte orkar gå till blomsteraffären och vänta på att dem gör iordning en bukett.

Det här var verkligen så bra och smidigt, älskar företag som erbjuder smarta lösningar. The garden tar emot beställningar för alla typer av evenemang. Ska du hosta en middag hemma hos dig, ha fest, babyshower eller som jag bara älskar känslan av att ha färska blommor hemma hos sig så vet ni vart ni ska vända er. Ser fram emot alla fab buketter som kommer få pryda våran lägenhet. Passa på nu det är öppningserbjudande!A ligger och sover på mig just nu, han har busat som bara den idag. Hans blick säger mer än tusen ord, min lilla busis. Jag ska försöka lägga ner honom och förbereda maten inför ikväll.Puss på er!

Gillar

Kommentarer