Tisdag

Hallå älsklingar,

Som ni märkt så har jag tagit några dagar off från bloggandet. Jag har lovat mig själv att det aldrig ska bli ett måste att blogga, utan jag gör det enbart för att det är roligt. Jag vill att det ska vara roligt för alltid därför behövs det ibland små pauser när jag har 78 andra bollar i luften.

Den här tiden, försöker jag verkligen att prioritera mig själv. Det är så himla viktigt, att avsätta tid för att återhämta sig. Det har jag gjort med fint sällskap, min lilla familj, god mat och vila.Ikväll blir det mys med H. I hope. Jag kan fortfarande höra hur pigg A är och jag undrar när den lilla ungen tänker börja sova själv i egen säng. Eller, egentligen är jag kliven i frågan. Jag vill såklart ha honom nära mig, men jag vet att det kommer bli tuffare och han blir bara starkare så dom här sparkarna som man åker på kommer nog bryta ett av mina revben snart. Haha my god, det lät dramatiskt. Men ja, ont gör det.

På tal om något annat roligt så sålde mitt favvoljus slut på Apotea efter att jag tipsat om det. Woodwick Ellipse Vanilla Bean. My god, hela sovrummet doftar så gott! Om ni inte köpt hem ett sådant ljus, ja då har ni missat något!

Kram på er.

Gillar

Kommentarer

Nyponsoppan
Nyponsoppan,