Tips på posters!

Hello darlings,

H var och hämtade både dröm mattan och våra nya tavlor från Fotografiska efter jobbet. Jag vet att jag skulle ha fotat dem, men dem ligger på övervåningen så latmasken i mig har sparat ner motiven från hemsidan på mobilen istället. Ni får se vilka vi valde och jag slipper gå upp på övervåningen. Win win.

Vi körde på svart/vita tavlor och vi fastnade för dessa, den första är sjukt bra och lite rolig, och den andra lite mystisk och drömmig. Vad tycker ni!? Och visste ni om att man kan beställa posters på Fotografiska? Jag älskar deras motiv, lite bättre och lite roligare än vanliga typiska posters man kan hitta på diverse sidor som typ ser identiska ut.I köket har vi tre hyllplan som syns och där tänkte jag att man kunde ställa ut något snyggt. Det fick bli tallrikarna från Olsson & Jensen på hyllan högst ut. Under står våra champagne glas som för övrigt blivit mina go to glas när jag dricker apelsinjuice. Så mycket roligare att dricka ur dem känner jag. Bara en sån grej, lite lyx i vardagen helt enkelt!

På den sista hylla tror jag att det blir vinglas, jag måste vara skaffa det först. Jag är så sugen på vitvinsglasen från Iittala, dem är så läckra.Väggen bakom köksön har vi också planer för. Där tänker vi ha hyllor, massor av dem, med kokböcker, kryddor, kanske en köksvåg och lite annat kul. Här kommer inspo från Pinterest. Jag hittar nästan all inspo där, men det vet ni ju redan.Hur snyggt!?

KRAM.

Gillar

Kommentarer