Tips!

Sommartider hej hej sommartider!

Jahaja hörrni, nu börjar sommartiden och den välkomnas med öppna armar. Jag har länge längtat efter ljusare tider. Speciellt med allt som händer i världen nu. Att komma ut i naturen gör oss så mycket gott och eftersom det blir mycket häng ute nu så vill man ju ha sol såklart.

Hemma hos oss fortsätter vi fixa till lite i taget. Igår köpte vi lite leksaker och annat till A från Ikea. Livets tips just nu är ju denna rulle. Det är papper som man kan måla på, byta ut och spara/slänga dem gamla teckningarna. Det här ska jag helt klart ge bort i present när något barn fyller år. Så himla fiffig grej. I sommar ska jag också ha med den ute så att A kan måla när han vill. Typ på hans lilla bord som vi fått av D. Så kan man ställa lite färger och annat där.H var väldigt imponerad och ville måla lite själv. Han tyckte det var bra för honom med. 😂 När man vill ha lite mindfullness hehe.

Imorse läste vi i vanlig ordning böcker. Här är en av hans favoriter som han fått från Å i present. Så himla cool bok, jag längtar tills han kan läsa själv och förstå.Vi köpte också ramar!

Beroende på hur mycket människor som vistas i butiker idag så skulle jag vilja kika på utemöbler en sväng. Jag har börjat planera lite och har kommit fram till att det blir finaste med möbler med konsrotting. Dem är dåliga och bra. Lite krukor med olika träd, puffar, filtar och kuddar kommer verkligen ge utemöblerna ett lyft. Här kommer inspo.Inspon kommer som vanligt från Pinterest, det är där jag får mina idéer, ibland vill jag bara ha precis som på bilderna, men oftast snappar jag upp något och gör en egen tolkning.

Vad gör ni idag?

Kram på er.

Gillar

Kommentarer

Åsa
,
Så glad att han gillar boken min älskling.
WafaWafai
WafaWafai,
Jaa verkligen lilla fisungen.
nouw.com/wafawafai