Tips - Alla hjärtans dag present

Innehåller affiliate-länkar

Hallå pussgurkor,

Idag har jag varit ute i kylan i två timmar och promenerat med A. Känner mig superstolt. Han sov under hela den tiden, och så fort vi kom hem så vaknade han såklart.

Fick ett meddelande där en läsare önskar tips på presenter till Alla hjärtans dag. Jag älskar när ni säger till vad ni vill att jag ska skriva om. Det gör mitt jobb som bloggare så mycket enklare!

Jag vet att det det kan vara rätt svårt att komma på vad man ska köpa till sin partner på Alla hjärtans dag. Jag har alltid tyckt det är hur kul som helst med presenter, både att ge bort och få så jag tänkte dela med mig utav mina bästa tips som garanterat kommer göra din partner glad.

Jag brukar försöka kombinera med tre olika kategorier. Något materiellt, en upplevelse och något jag tillverkat/skrivit själv.

Ex på denna kombination som H fått av mig är: Apple airpods (det materiella), middag på Aaltos (upplevelsen) och en kort där jag skrivit en kärleksförklaring för honom (tillverkat/skrivit själv). Det som är bra med denna kombo är att man verkligen kan välja vilken prisklass som passar ens budget. Vill man slå på stort och betala några tusenlappar så går det också. Det finns inga måsten.

Så, vart börjar vi!?

Presenter till din partner (passar både till tjejer och killar) - Klocka (tycker dem från Daniel Wellington är stilrena och supersnygga), presentkort på favvobutiken, något som beskriver ett skämt som kanske ni två bara förstår. Parfym, ett smycke, korthållare, en väska/ryggsäck, hörlurar, färska blommor, ett ovanligt stort gosedjur, blombud och underkläder.


Upplevelser - Övernattning på hotell, spabesök, köpa hem fredagsmys från Feskarn, besök Sparadiset i Stockholm (finns flera anläggningar med olika teman), Om man inte inte kan/får/har råd att göra saker som inkluderar övernattning eller att man är med varandra själva så finns massor med upplevelser som man kan göra ute bland folk. Bruncha på något schysst hotell, äta middag på restaurang, bowla, köra gokart, besöka Escape room, gå på teater, åka skridskor tillsammans eller gå på bio.Om man är påhittig som jag och vill tillverka något till sin partner så kan man till exempel göra en scrapbook - skriv ut bilder på er, laminera och klistra fast. Sedan kan man lägga till text om man vill det. Scrapbook böcker finns att köpa på Akademibokhandeln. Man kan också ge bort en kärlekspiller flaska som innehåller 100 små piller, en kärlekspill innehåller en liten lapp som du kan skriva en kärlekshälsning på. Den hittar ni här: https://c.mtpc.se/tags/link/1712940 Göra egna kort går också istället för att köpa färdiga, blir också mer personligt och man kan dekorera den precis som man vill. Kärleksbrev tycker jag också är väldigt fint att ge bort och få. Som en liten påminnelse som man kan gå tillbaka och läsa när man vill!Hoppas ni hittar något som ni tror kommer göra eran partner superglad, och glöm inte att det är tanken som räknas så hetsa inte!

(Inlägget innehåller metamic länkar).

Kram på er!

Gillar

Kommentarer