That time of the month

Hallå pussgurkor,

Det sägs att man brukar får mens samtidigt som dem man umgås med. Ni vet när man går all in och går i en berättelse helt? Jag tror Rimas fejk mens har smittat av sig på mig. 😂 Vaknade upp med världens mensvärk imorse.

Idag har jag och mamma varit på biblioteket med A. Han älskar böcker och vi bläddrade i massor av olika babyböcker. Det finns så mycket roligt att välja bland. Bajsboken var helt klart en favorit.
Ibland undrar jag verkligen vad jag hade gjort utan min mamma. Hon är världens bästa mormor. A är helt besatt av henne och när hon gick iväg för att handla på Willys grät han ihjäl sig. Är ni också sådana att ni vill att bebisen ska få träffa dem dem tycker om?

Det är samma sak med min syster, ni ska se hans besatthet av henne. Det är snäppet värre än med mamma. Hon bor i Gävle och dem ses en gång i veckan under helgen när hon är här och hälsar på. När brorsans barn M också är här blir A galen när syrran leker med henne. Han vill ha henne för sig själv. 😂 Så sjukt att barn kan hålla på så, men också gulligt att han visar att han tycker om dem. Min lilla älskling börjar bli stor nu. 😭


Gillar

Kommentarer