Thank God it's friday

Jahaja hörrni, då är det äntligen dags för HELG! Jag minns när jag var mammaledig förut och hade noll koll på tid och rum, och nu när man jobbar igen så går man runt och väntar på helgerna. Luckily så hitta vi på saker under veckan också för att ja, så borde alla göra för att känna sig levande så att man inte bara är en robot i det här ekorrhjulet. För mig är dem största skillnaderna att jag är uppe senare på fredaga roch lördagar. Då känns det verkligen som helg. Vanligtvis så lägger jag mig kl 20:00 och somnar till nästa dag. True story. Så ja, helger är en big deal!

Idag blev det dock min tur att vabba igen. Jag och A har ätit frukost tillsammans, lekt på rummet och lagat mat tillsammans.

Till frukost åt mackor med smör och ost, och en skål med müsli, yoghurt och vindruvor. Egentligen hade jag velat ha mjukt bröd för den kombon är så bra men mini fick välja bröd idag och då blev det hans favoriter från förskolan. Delikatess, ett tunnare knäckebröd som är mycket godare och matigare än smörgåsrån. Jag toppar müslin med frukt för att det blir enklare att få honom att äta.


Han fick också blåsa ut elden på typ 10 stycken tändstickor. Han älskar det. Trots att huset består av små berg av leksaker men det är såklart inte lika roligt som mammas design tändstickor.Till lunch lagade vi kyckling med rotfrukter som vi toppade med timjan och sesamfrön, mums!Justja! Träfågeln från Cooee kom för ett par dagar sen men den var för stor att ha på Stringhyllan tyckte jag så den fick flytta upp till As rum. Där står den helt perfekt med den dösnygga lampan från Lagerhaus.Ikväll blir det nog middag ute med Dream Team. Vi får se vart vi hamnar men det ryktas om att det finns libanesisk restaurang i Sollentuna som ska vara bra. Vi får se!

Vad har ni för planer i helgen?

Kram på er!

Gillar

Kommentarer