Tankens kraft

Hallå finisar,

Det är fredag idag och jag har preppat två samarbeten som ska komma ut snart. Jag tycker det har blivit mycket roligare att jobba med sociala medier nu känner jag. Jag är inne i en period där jag känner mig extra motiverad på livet och det känns kul. Det blir verkligen vad man gör det till. Precis som med allt.

Att lida av ångest är hemskt men om man har fått rätt hjälp så är det också fantastiskt att vi är en del som vet just hur stor kraft tankar har. Vi som vet att det blir vad man gör det till på riktigt.

Varför ödslar vi tid på ytliga problem och dumma ideal som får oss att må sämre när vi hela tiden borde peppa oss själva älska oss själva med hela hjärtat och TRO på att livet blir vad man gör det till.

Jag är menad för något stort. Något större än mig själv. Jag vet inte exakt hur jag ska ta mig dit men jag vet att det är min slutdestination. Jag vet att det kommer bli min verklighet. Och om det är något jag har lärt mig i livet, så är det att man kan göra precis vad man vill i livet, bara man är villig att kämpa för det.

Vad tror ni? Kan vi styra mer än vi tror med tankens kraft? Det tror jag.

Stay tuned.

Foto: Evelin Fräki

Gillar

Kommentarer