Tandblekning i samarbete med Stora Torgets Tandvård

Hallå finisar,

I helgen var jag och blekte tänderna hos Ashraf på Stora Torgets Tandimplantat och Tandvård. Det var så smidigt och gick till min förvåning överdrivet bra. Jag har sedan tidigare problem med ilningar och känsliga tänder. Jag var lite orolig för att jag skulle få jättemycket ilningar av behandlingen men Ashraf som är ett superproffs lugnade mig genom att prata genom alla steg och jag kunde när som helst avbryta om jag kände av ilningar.

I'm telling you, jag kände nada! Inte ens en pytteliten ilning. Så himla bra. Jag katastroftänker gärna och hade förväntat mig det värsta. Jag har en pappa som har den värsta tandläkarfobin jag varit med om och det har tyvärr smittat av sig. Så jag är nog ingen drömpatient om vi säger så hehe.

När jag klev in i behandlingsrummet var det som att kliva in i framtiden. Uppdaterade maskiner och utrustning, ljust och fräscht, och med en utsikt över båda slottet och domkyrkan. Dem är centrala, lättillgängliga och proffsiga. Vill också tillägga att just Ashraf (har inte hunnit träffa dem andra) är otroligt pedagogisk och jag kände mig så trygg i hans händer.Blekningen tar cirka 1 1/2 timme och man sitter med ett medel på tänderna under en lampa i ca 20 minuter per gång (3 gånger sammanlagt). Jag gjorde två vändor på grund av min bakgrund med ilningar men eftersom det gått så bra med zero ilningar så ska vi boka in den sista vändan, och efter det ska ni få se mitt fina resultat, jag är redan mer än nöjd, men människan är nog lite girig och jag tror att en till gång kommer göra susen. Nog om det och mina ilningar som inte ens inträffat.

Det bästa jag vet är tävlingar såååå, i samarbete med Stora Torgets implantat och tandvård så har du nu chansen att vinna en tandblekning värd 2499 kr (1999 kr om man gjort en undersökning)!

För att delta i tävlingen på Instagram behöver du:

- Gilla bilden tävlingen gäller på IG
- Följa mig och @storatorgetstandvård på IG
- Tagga 3 vänner som du tror skulle vilja vara med och tävla

Lycka till nu älsklingar, vinnaren meddelas om en vecka!

/ W

Gillar

Kommentarer