Tales from the hood intro

Okej pussgurkor, jag har en ny idé och grej som jag vill introducera för er här på bloggen. Jag har tänkt på detta i flera år egentligen.

Jag är kär i kärleken. Jag tror att jag har sett varenda kärleksfilm som går att se och läst så många kärleksböcker och historier. Det hur fint som helst och det största vi har. Dock så finns det en grej som är återkommande exakt varenda gång. Det är, att jag inte kan känna igen det riktigt. Med en utländsk bakgrund kommer kulturella krockar och traditioner som är annorlunda än dem vi ser på film. Killar kommer inte hem till en och plockar upp en för att åka på bal tillsammans, killen går inte ner på ett knä och man är inte tillsammans och hänger hos varandra med stängd dörr. Det är annorlunda för oss. Och jag känner inte att någon riktigt berättat våra kärlekshistorier. Eller andra historier för den delen. Därför vill jag, ge alla er en chans, att drömma, fantisera och känna igen er i mina berättelser, ”Tales from the hood”. Jag vill att ni ska känna att ni inte kan slita er loss från läsningen och längta tills nästa kapitel kommer ut. Varje söndag kommer det komma en del och berättelsen kommer vara uppdelad i 3 delar. Vi börjar med ett kärlekstema, och kanske, får vi läsa om vänskap, svek och familj. Drama och sjukt spännande läsning helt enkelt.

Det här är något jag tror på med hela mitt hjärta och jag vill att ni följer med mig på den här resan. Jag vill ge alla som känner sig utstötta i samhället eller annorlunda pga sin bakgrund en chans att känna igen sig. Jag vill också nämna att alla mina berättelser är inspirerade av verkliga händelser i olika förorter. Men, jag kommer att hitta på själv, ändra namn och platser också.

På söndag får ni läsa del 1 av Fatima och Abbas historia om förbjuden kärlek. Stay tuned.

Är ni lika taggade som jag!? Tycker ni jag är galen, eller ett geni!?

Gillar

Kommentarer

Rubinen
,
Lätt ett geni 😊