Summerar 2018

Hallå alla fina!

Tänk att 2018 närmar sig sitt slut nu. Vilket år jag och min lilla familj har haft. Jag är så himla tacksam för allt jag fått uppleva detta år. Det har varit roligt, jobbigt, lärorikt, spännande, tufft och stressigt. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och min kropp. Vilken kämpe jag varit. Vad jag tagit mig genom. Jag har också fått lära känna en ny sida av mig själv som jag inte trodde jag hade. Lejonmamman W. Det är jag det. Jag vill också tacka min fantastiska familj som stöttat mig i varenda nerförsbacke och lyft mig upp när jag mått psykiskt dåligt. Dem har också varit dem personerna jag velat dela alla mina lyckliga stunder med. Och Adam. Min älskade lilla Adam. Alhamdulillah ya Allah, tack för att jag fick chansen att uppleva dig och för att just du blev min son. Ingen kärlek i hela världen går att jämföra med den här. Du är det absolut bästa som hänt oss.

Jag vet att nästa år kommer bli ännu bättre. Mina förlossningsskador kanske läker helt och jag blir smärtfri. A kommer växa och bli större, och förhoppningsvis börja lära sig några ord och ta några steg. Det ser jag jättemycket fram emot. 2019, jag är så redo för dig!

Här kommer mitt år i bilder:

Januari: Var gravid i sjätte månaden och drömde om hur livet skulle se ut med en bebis. Plockade fram hans kläder för att det skulle bli mer verkligt.


Februari: Hade världens finaste babyshower som jag var med och planerade med familj och vänner. Den var verkligen helt perfekt. Hade inte ändrat på något!Mars: Magen växte som bara den och jag var så trött på att vara gravid. Jag grät nästan varje dag och ville bara att det skulle vara över. Var helt uppsvälld mot slutet och min foglossning var brutal.April: Adam föddes. Årets höjdpunkt helt klart.Maj: Vi försökte finnas där för A så gott som vi bara kunde med tanke på att han hade blödningar i skallen och brutet nyckelben. Samtidigt försöka ta in att vi är föräldrar nu. Det var mycket den månaden.Juni: Första gången jag och H vågade ge oss ut på en dejt. Det var välbehövligt då både jag och H inte hade fått mycket sömn och var helt slutkörda. På den dejten fick vi vara själva och ladda batterierna.Juli: livet började flyta på och vi började känna oss varma i rollerna som mamma och pappa. Vi upptäckte att A var en liten badanka på hans badpremiär på Fyrishov, och vi bestämde oss för att börja på babysim.Augusti: Vi DOG av värmen i Sverige i år. Mina förlossningsskador var som allra värst och varje dag var en kamp för mig. Lilla A svettades som en liten kyckling av värmen och vi sov med alla fönster öppna.September: Morbror var på besök i Sverige och vi fick mysa med honom. Jag är så himla stolt över personen han blivit. Min älskade lillebror, det finns ingen som han. Vilken resa han gjort!Oktober: Fisungen fyller 6 månader. Tiden går verkligen så fort. Jag bakade en sockerfri tårta som han såklart vägrade attackera. Fick bokstavligen tvinga honom att ta i den. Han såg så äcklad ut haha.November: Går på en massa events och fixar samarbeten till A. Det var kul!December: Jag har bokstavligen ätit mig genom denna månad. Kollar på mitt kameraalbum som typ bara innehåller matbilder. Sushi, lussebullar, mammas mat och kladdkaka. Och en massa godis. Ikväll avslutar vi på samma sätt. Tillsammans och med massa gott!


Gillar

Kommentarer