Stoppet ni missade

Somewhere along the road så missade jag att visa er ett roligt stopp. Boligheter, en butik HELT i min smak. Jag har typ insett att halva min inredning kommer därifrån. Kolla bara hur mycket fint dem har 😍.Jag vill ha allt i butiken. Inklusive hela ramen med Ester & Erik ljus. Så fiiiiiint.
Dem har en hemsida också och det är där jag beställt mina fina grejer innan jag kom in i butiken och då blir man verkligen som ett litet barn in a candystore.Vad har ni missat mer? JO jag försökte ge mig på att återskapa förrätten jag åt på Villa Romana med getost. Den såg inte lika fin ut men smakerna var där! H tyckte den var supergod och det är absolut något vi kommer laga igen hemma hos oss.Jag har också blivit med en ny dammsugare, välkomnar våran nya Dyson med öppna armar. Den är så sjukt bra, så glad att jag fick låna grannens först och testa, blev helt såld när jag såg hur mycket sk*t vi faktiskt hade hemma. Man blir chockad. Det är den bästa dammsugaren jag någonsin testat alltså, just wow.

Idag var M och C här, vi körde en favorit i repris med fryspizza som vi pimpade med sötpotatis, grönkål, pinjenötter och parmesan. Så gott! Barnen busade på och bråkade som vanligt. 😂Nu har jag försökt lägga A i två timmar utan att ha lyckats, vad gör man när dem här minimänniskorna vägrar sova? Jag har testat ALLT, matat honom, läst böcker, blivit arg, sagt till snällt. Inget biter på honom. Nu har H kommit hem från träningen och jag lämnar över stafett pinnen till honom. Jag är helt slut nu. Tar tacksamt emot tips.

Gillar

Kommentarer