Spamys och festligheter

Idag har jag hagt en jättestressig dag. Jag tog A till öppna förskolan för första gången och hade hade hur roligt som helst. Han utforskade alla leksaker och försökte leka med dem stora barnen. Så himla gullig. Efter det hann jag med att handla mat, tvätta, laga mat, hänga upp tvätt och bada A. Jag är helt slut. Har precis nattat A, puh! Just nu ligger jag och vilar i sängen och drömmer mig bort till den kommande helgens aktiviteter.

På fredag ska jag och H åka till Stockholm och spendera en natt på ett spa! Vilket får ni veta då, men ni som följt mig vet att jag är världsbäst på att spa-a haha. Har varit på den flesta i Uppsala och Stockholm men det här stället har vi aldrig varit på tidigare så det ska bli jättekul. Det blir vår första natt utan A. Åtta månader senare, det känns pirrigt, lite ångestfyllt och roligt såklart. Det var så längesen jag och H fick spendera en natt helt själva.Här är en bild från ett spa som vi varit på flera gånger. Elite hotel Marina tower. Så mysigt hotell med spa avdelning.

Sen på lördagen fyller min älskade Amany år. Typ den coolaste, roligaste tjejen jag känner, ser så mycket fram emot att få äta god mat och fira henne på lördagen. Jag planerar redan min outfit i min hjärna haha. tänker fota ihjäl mig med min nya kamera som jag fått i present av pappa. En Sony rx100m3, verkligen en drömkamera!

Näej nu ska jag ta en dusch, och göra en kopp...... CHAIL LATTE såklart. Blivit proffs på att dricka det, jag menar, kolla gårdagens kopp. Jag tycker den är vacker. 😂 Mamma har lagt märke till min besatthet och köpte en mjölkskummare till mig, for that extra touch of perfection.

PUSS på er!

Gillar

Kommentarer