Sömnlösa nätter

Nu har jag legat i sängen och varit vaken i över en timme. Jag har ont i halsen och det här är femte veckan som jag är sjuk. Jag tror aldrig att jag varit sjuk såhär länge. Det har varit extremt tröttsamt men också så känner jag mig orolig. Jag får också ångest för att jag inte kan sova. Det vore ju mycket skönare om jag bara kunde somna om och slippa tankarna. Istället är jag fullt upptagen med att argumentera mot min egna hjärna. Alla dem här tankarna om att jag har något allvarligare än ett virus har jag jättebra motsvar på. Men jag är trött, och jag har redan hunnit bli pigg nu när jag debatterat mot Ursula (dem onda tankarna) i en timme. På det så har jag ont. Jag kan inte svälja ordentligt och hela halsen och nacken är stel.

Då det inte finns någon behandling mot viruset som jag har så har jag ju försökt med en del själv, jag har:

- Knaprat på Alvedon och Ipren och som resultat blivit förstoppad pga att jag tagit under en längre period nu. Det är alltså inte kul att gå på toaletten med dem förlossningsskadorna som jag har. Toalettbesöken är långa, ångestfyllda och smärtsamma.
- Gurglat saltvatten.
- Druckit massor med kamomillte med honung.
- Sugit på Zyx och Strepsils tabletter som jag för övrigt ser som bara godis efter det här, dem hjälper ju ingenting.

Imorgon går jag och köper ingefära och citron och det har jag tänkt shotta hela dagen tills det blir bättre. Jag har så mycket att göra och det sista jag behöver just nu är att vara sjuk, och få ångest pga det. Men vi tar en sak i taget, just nu behöver jag bara få sova. Jag berättar hur det gick för mig den här natten senare under dagen.

Kram på er.

Gillar

Kommentarer