Sommarkortet, perfekt under hemestern!

Hallå finisar,

Imorse fick jag och A skjuts till Fyrishov. Han hade lagt sig sent igår lillfisen och satt och gäspade i bubbelpoolen. Så himla söt. Och otippat att han gillar bubbelpoolen!?

Ett hett tips är att skaffa sommarkortet på Fyrishov. Det kostar 525 kr för en vuxen och tjänas in redan efter 4 besök. Vi kommer definitivt att hänga på Fyrishov i sommar, A är inget fan av solen just like his mother så vi har plaskat och badat inomhus hela dagen. Bra för att vi har valet att gå ut om vi vill och för att vi faktiskt inte behöver känna av värmen. Annars går han runt som en svettig liten kyckling och när det blir för varmt så är det inte trevligt för någon av oss kan jag säga. Vill inte va den som är den men jag är inte gjort för den här värmen, so don't you tell me not to complain. 😂Han var så trött efter besöket att han somnade innan vi hann komma hem till mamma som han tjatat så mycket om, that boy and hos teta (mormor). Det är verkligen som att jag inte existerar när han är med henne. Han vill vara med och hjälpa till med allt. Laga mat, diska, tvätta och kan samtala med henne om allt möjligt i timmar. Dock blir han förbannad när man inte förstår vad han säger. 😂

Han var så duktig när vi väntade på bussen. Vi fick vänta ungefär 15 minuter och för ett barn kan det va ganska lång tid tycker jag. Jag försöker att inte låta honom ha så mycket skärmtid och vi pratade istället i väntan på bussen. Det gick så himla bra. Vi räknade bilar, sjöng låtar och räknade till 20 flera gånger.


Coolaste killen i stan somnade med brillorna på. Kom hem till mamma och möttes av detta. Mina boys finns med på brodchyren för Gränbystaden. Så himla fina! Mina älsklingar, man blir ju så stolt när man ser dem tillsammans.Var där för ett par dagar sedan och köpte en superfin tårtspade på Flying Tiger.


Nu blir det vila, jag försöker passa på när lillfisen också ligger och sover!

Kram på er!


Gillar

Kommentarer