Snart fyller HAN år

Den 6:e juni fyller H år. Jag älskar födelsedagar och presenter, och tycker det är så kul att både få och ge bort presenter.

I år har H sagt att han inte vill ha prylar. Jag har lite svårt för detta men ska försöka respektera hans önskan, så det får bli upplevelser istället. Vi båda älskar god mat och det är en del sådant inplanerat.

Jag älskar att vara med A, men på Hs födelsedag vill jag att all fokus ska vara på min kära man. Det är hans dag! Så A ska få sova hos mamma och vi ska sova borta. Så himla skönt att vi har mamma som kan ta honom ibland.

Jag kan inte avslöja mer då H läser min blogg, men ni får såklart se bilder när det är dags!

När jag tittar tillbaka inser jag hur mycket kul vi har fått uppleva tillsammans, han och jag. Fiskpedikyr var så kul att få, det var ett mysigt litet spa i Stockholm där man satt mittemot varandra i höga fåtöljer och fick fiskpedikyr. Efter det fick vi välja och vraka i en krämbuffé som skulle användas till fotmassagen vi fick efteråt. Det var kul. Sedan delar vi ett enormt matintresse och jag njuter som mest när jag är med honom och får upptäcka nya smaker. Vi gillar samma slags mat och kan smaka av varandra, och när jag inte orkar äta upp tar han alltid resterna (det värsta han vet är att slänga mat), det mina vänner, är goals.


Gillar

Kommentarer