Smultronstället

Det finns många anledningar till att besöka Söderköping, men om jag skulle välja bara en, så är det helt klart för Smultronstället. En glassrestaurang med 60 olika glassar på menyn. Kön var flera meter lång det var värt väntan. När Adam är omkring 4 år tänker vi åka tillbaka hit och välja och vraka bland alla goda glassar som serveras här.

Jag åt glass till frukost, det blev en äppel päppel som glassen heter. H tog pannkakor. Det var så gott, som att äta en kall äppelpaj.Under tiden fick vi en liten uppdatering från mamma. Lilla A fick åka buss (han älskar det) till biblioteket. Han känns så sjukt stor och jag ser att mamma gått och köpt en Spiderman docka till honom. Det är gulligt på en annan nivå att han vill ha med den. Saknar ihjäl honom. Idag köpte vi massor med leksaker till honom som han ska få när vi kommer hem. Han kommer bli så glad. Hoppas bara han vill kramas och pussas innan han öppnar dem.

Nu är vi i Norrköping på vårat hotell. Vi ska alldeles strax upp och spaa lite. Det är så sjukt fint här, vänta tills ni får se.


Gillar

Kommentarer