SMEG X DOLCE & GABBANA

Är jag den enda som missat deta här samarbetet!? I give to you, SMEG X DOLCE & GABBANA.

Är man sjuk i huvudet om man vill ha en citruspress för 5000 spänn? Svar: Ja, man är nog lite sjuk i huvudet då.

Det här måste vara dem vackraste köksmaskinerna jag sett! Finns på Cervera.Jag har alltid varit ett stort fan av roliga och annorlunda mönster. Det här samarbete är så klockrent och jag tänker dregla över dessa i många dagar framöver.

Igår somnade jag kl 19:00, och sov till idag. Jag var helt slut. Under natten vaknade jag upp under natten och fattade ingenting. Skönt var det i alla fall och jag tror att min kropp behövde det. Det känns som att man går runt och är halvsjuk hela tiden.

Snart är det dags för mig att åka iväg och hämta min lilla älskling på föris. Innan det ska jag hinna förbi Ica och köpa färska örter. 3 krukor ska jag ha! Jag har beställt hem örtkrukor, japp you heard me. En kruka som vattnar dina örter. Jag har läst att folk lämnat sina basilikakrukor hemma i två veckor och kommit hem till blomstrande växter som hållt sig fräscha.

Jag visar er hur dem ser ut senare!

På tal om något annat, så tog jag på mig en klänning igår på morgonen. När Adam fick syn på mig sa han wooow och kände på tyget! 😭❤️ Samma sak gjorde han när han fick testa sin nya tröja! Det tolkar vi som godkänt! 👍🏼Hoppas ni haft en fin dag!

Kram.

Gillar

Kommentarer