Sluta sura och gör det själv!

Woop woop!

Tisdag och det bjussas på lite sol bland molnen. Det tackar vi för. Jag tycker det gör en sådan stor skillnad med lite sol. Jag känner mig genast pigg och på glatt humör när solen dyker upp.

Idag blir det ännu ett läkarbesök för min del. Efter det ska jag möta upp min älskade Z som ska följa med hem till oss! Först ska vi hämta A på förskolan. Sen ska vi bara mysa.

Alla hjärtans dag närmar sig och jag tjatar ihjäl mig I know. Men, jag tycker det är fint att uppmärksamma någon som man älskar. Tål inte människorn som ska dra "jag behöver inte en dag för att visa att jag älskar hen" versionen som en ursäkt för att inte fira. Alltså please, allow me to call you out for lying. Vad trevligt att du älskar dina nära och kära, men det är inte så att man shower them with gifts och kärlek exakt varje dag. Därför är det kul att lyxa till det lite om man kan. Det behöver inte vara med något materiellt även om det oftast är det folk skryter om på sociala medier. Skriv ett brev, gör något annorlunda, ta dig an alla sysslor den dagen, gör något som visar hur mycket du uppskattar personen du älskar! Du behöver alltså inte bidra till onödig konsumtion om det är det som är problemet för dig. Jag köper ingen annan lame ass excuse, sorry, not sorry. Om du inte anstränger dig på Alla hjärtans dag, då är du bara lat! 🤷🏻‍♀️

Och om du nu vill köpa något materiellt, så är blommor ett säkert kort! Dem absolut bästa och finaste buketterna köper ni hos The Garden Uppsala. Dem har massor med fint och har ni sett evighetsboxarna!? Just, wow!

Andra tips är att försöka ta reda på vad personen behöver och tycker om! Så do your homework så blir det nog jättebra! Och om inget annat så får du garanterat pluspoäng för att du försökt, det lovar jag!

Jag behandlar alltid H precis som jag vill bli behandlad. Detta gäller också presenter. Tyvärr finns det många kvinnor som har förväntningar på vad dem skulle vilja få, och blir många gånger besvikna för att ens partner inte kommit ihåg eller köpt något till en. Mitt bästa råd till dig är att prata om det! Finns det något du önskar dig? Säg det! Eller något du vill hitta på? Föreslå det! Vi är bara människor och kan inte vad jag vet läsa andras tankar. Ibland behöver man en ledtråd eller två för att förstå vad den andra vill. Därför är mitt bästa tips att prata om det i god tid. Och vi kvinnor är till exempel inte dem enda som tycker om att få blommor? Jag tror att män blir minst lika glada för det. Så sitt inte och sura för att det inte blivit som du tänkt dig! Planera och hinta redan nu till din älskling, you still have time. 😉Gillar

Kommentarer