Släktträff i Beirut

Hallå finisar!

Idag har vi haft fullt upp! Vi åkte hem till min moster där hela min släkt var samlad för att träffa oss. Eller ja, nästan alla, några saknades.

Det var så kul och jag kom på där och då hur mycket jag faktiskt saknat dem och hur trevligt det var att alla var samlade igen, som när vi var små, men nu var både min man och son med. Det var en mäktig känsla. Ingen kommenterade min vikt så det var väl bra haha.

Jag hann fynda i Sabra idag också, visar er mina köp i nästa inlägg!På bilden ser ni mina mostrar och morbröder, deras respektive, barn, och barnbarnen till dem. Mindre bra med denna träff är att exakt alla ska röka vattenpipa, vare sig det finns barn med i rummen eller inte. Men jag tänker att det är något man får ta ibland. Jag vill inte ändra på något som är vanligt för dem. Och jag är ju bara där en dag och träffar dem.

Efter släktträffen åkte jag förbi min mormors och morfars gamla lägenhet som min morbror bor i helt själv nu när dem gått bort. Vilka flashbacks jag fick och vad sjukt det var att känna att lägenheten var mindre än jag minns den. När jag var liten tyckte jag den var hur stor som helst.Min älskade teta och jeddo som det heter på arabiska! ❤️

Gillar

Kommentarer

Jannika
Jannika,
Vad kul det är att få ”följa med ” på din resa i Libanon 😊 Ett land jag gärna skulle besöka 😊 kram
WafaWafai
WafaWafai,
Vad roligt att du följer finis. Ja det
är verkligen ett land värt att besöka! ❤️
nouw.com/wafawafai
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229