Skönhetsfavoriter just nu

Jag tycker alltid att man packar med sig alldeles för mycket skönhetsprodukter när man är utomlands. I värmen använder man knappt hälften men det finns fem produkter som man bara måste ha med sig!1. En bra rengöring: under dagen är man så klibbig så för att rengöra ansiktet från överflödig talg så behöver man rengöra både morgon/kväll.

2. Nagellack: Här syns mina tår hela tiden och jag vill att dem ser fräscha ut, rött tycker jag är så fin hela året färg. Varannan dag penslar jag på ett lager. Jag har inte tid att ta bort och måla om. Har en liten person som gärna smakar på allt, så vi kör quick fix tricks!

3. Deodorant: Kanske viktigast av allt, jag är så rädd för att lukta svett. Så jag duschar kroppen varje dag och sprayar på deo som ska hålla i 48 timmar. Det gör den ju inte, men det låter bra i mina öron haha, jag får för mig att den är extra bra när jag läser sånt. Man måste lukta fräscht, så är det bara. När jag var yngre hade jag problem med detta och sökte flera gånget till VC. Men efter tonåren försvann det, det kanske var något hormonellt!? Jag har också många tips kring just svett och lukt. Vi tar det i ett annat inlägg.

4. Parfym: Jag har med mig min favorit parfym just nu. Armani Si. Den doftar så gott! Jag tänker att man inte kan gå runt och tvinga folk att sniffa en i armhålan efter att man sprayat deo så en riktigt bra parfym får mig att känna mig fräsch, det gillar vi. Win win för alla.

5. Peeling: något jag upptäckte att jag lämnat kvar hemma i Sverige men som är så viktig för att slippa flagna när man väl är här. Om man peelar bort hudrester så är chansen att brännan blir bättre och så håller den sig längre. Säger den blekaste personen i rummet, men jag kämpar på här för att få en liten bränna, så idag drar vi till apoteket och köper peeling så att jag kan ligga och pressa lite dem sista dagarna innan vi åker hem.

Vad har ni med er när ni reser!?

Gillar

Kommentarer