Skillnad i behandling

Hörrni pussgurkor, mitt i stressen kommer jag att tänka på en sak. Speciwllt nu när jag rushar överallt. Ni vet när man är tokfixad, känner att man är on fleek och får blickar från både killar och tjejer

Ja men typ såhär:
Ja men då ska ni veta, då kommer SPECIELLT folk som jobbar i klädbutiker fram och kommenterar något, ställer frågor och vill allmänt bara prata med en. Eller när man går förbi andra, och dem ler mot en, ni vet sådär artigt som man gör ibland om man möter blicken med en främling. Folk frågar om dem ska hjälpa till att ta ner vagnen när jag åker buss. Andra män kan kommentera något om vädret eller något annat oviktigt om man sitter på till exempel en uteservering bara för att försöka få igång en konversation. Det är bara väldigt annorlunda än dem dagarna jag ser ut såhär:
Alltså I’ll be the first one to tell you. Skillnaderna på mig när jag är on fleek och degmode är stora. Jag är awesome i båda lägen det är det ingen tvivlan om, MEN, wow vad blir bemött på ett annorlunda sätt.

Jag gör inte till mig på bilden, jag lovar. Det där är en gång när jag skulle ta kort på min soffa och kameran råkade vara inställd åt andra hållet. 😂 Sådär ser jag ut ibland, osminkad, ofixad, fettigt hår i en bulle osv. Jag går på promenader så, oftast lunchpromenaden då men det finns mååååånga tillfällen som jag också ser ut så. Då är det verkligen ingen som tar kontakt. Folk tycker typ synd om en, och dem som jobbar i klädbutikerna, dem ser nästan äcklade ut. I min hjärna brukar jag tänka att det faktiskt är rätt nyttigt för mig att att uppleva detta och se hur ytliga vissa kan vara, och en påminnellse om att jag ALDRIG, får bli sådan. En sådan som dömer folk utifrån hur dem ser ut. Det är verkligen så fel. En gång för ett par år sedan var en butikssäljare riktigt otrevlig mot mig, jag vet inte riktigt vad det berodde på men jag anade att det var 1. På grund av hur jag såg ut den dagen (degmode) eller 2. Att hon bara vaknat upp på fel sida av sängen. Men det lutar mer åt alt 1. Och då gjorde jag faktiskt en rolig grej, jag ville se vilket av alternativen som stämde in på henne så nästa dag kom jag tillbaka, your girl var on fleek det ska ni veta. Och hon var HUR TREVLIG SOM HELST. Då när jag skulle betala vid kassan sa jag det rakt ut: - Jag var här igår och du var sjukt otrevlig då. Tycker du är så oproffsig som bara är trevlig mot dem som ser bra ut eller är uppfixade. Och så gick jag därifrån. Supernöjd. 😂

Hon blev helt ställd. Inte ett enda ord fick hon fram. Men det var nog bra för henne tror jag. Att hon fick vara med om mig.

Jag vet vem jag är, och jag älskar alla sidor av mig själv. Men jag tycker synd om sådana personer som inte kan, har ork eller motivation till att klä upp sig eller fixa håret eller vad det kan vara. Och mår dåligt över det.

Det finns faktiskt någon var och en kan göra. Det vi andra kan göra är vara trevliga mot alla vi möter, man vet ju inte vad den andra varit med om eller hur den mår i sig själv, och jag vill gärna bli påmind som någon som var trevlig eller fick någon annan att känna sig glad, än att vara någon som bidrar till att man mår dåligt. Vissa trivs ju faktiskt bäst med att vara helt osminkade, ha på sig bekväma plagg som inte alltid passar in i någon trend eller ens ett mode som är aktuellt idag. Och då får det vara så. Hur nice vore inte det!? Och hur mycket tid skulle man inte spara varje morgon eller dag på att hålla på och sminka sig, platta håret osv? Så, tänk på det!

Gillar

Kommentarer

Evelin
,
Åh herregud alltså DU ÄR SÅ JÄVLA BRA. Vilken otrolig förebild du är alltså. Oj vad jag ser upp till dig.

Känner även igen mig så mycket.. Så sjukt bra inlägg.
WafaWafai
WafaWafai,
Men åh TACK SÅ MYCKET finaste du! Blir så glad. 😭🙏🏼❤️❤️❤️
nouw.com/wafawafai
Shabnam
,
Jag är så stolt över dig 😭❤ Du är bäst Waifi!!!
WafaWafai
WafaWafai,
DU ÄR! 😭❤️❤️❤️
nouw.com/wafawafai