Sigtuna

Den här måndagen spenderades i Knivsta och Sigtuna med Dream Team. Tänk att något så roligt som att gå ut och hitta på något kul på måndag kan göra så mycket. Det känns ju som helg ju! Han är inte så dum den där Houssein, det var hans idé att vi skulle hitta på något idag. Helt rätt tänkt!Barnen hade så kul och jag imponeras av lilla A som nästan alltid sköter sig exemplariskt när vi går ut. Han är glad, social och verkar väldigt nöjd när vi är ute. Han gick till och med själv med Sandra utan att fråga efter mig eller H till Ica. Kan vara att han visste om att han skulle få en kokosboll men ändå. Duktig liten Mini. Älskar honom så mycket. Då och då kommer han fram till mig och säger "hej mamma". Och jag dör då. Typ som att han kommer för att kolla läget och bara vill att jag ska veta att han existerar.

Kommer på att jag blivit en sån där som bara vill prata om sitt barn hela tiden och tycker att exakt allt han gör är gulligt. Som en crazy cat lady, fast en crazy Adam lady. Inga ord i världen skulle kunna beskriva min kärlek till honom. Han är det bästa jag vet. Den mest oskyldiga och finaste kärleken jag någonsin upplevt, han är verkligen allt och jag kan inte förstå hur jag någonsin varit utan honom. Tänk vad sjukt att, för tre år sen, så fanns han inte.

Imorgon hämtar H A från föris och jag ska åka ner till stan för att köpa ett mobilskal till min nya telefon. Jag är otroligt klantig och behöver agera i förebyggande syfte innan jag pajjar ännu en telefon.

God natt finisar, vi hörs imorgon som vanligt! ❤️

Gillar

Kommentarer