SCHAS FEBER

Gah, en dag som denna sitter jag och undrar när febern kommer lämna min son ifred. Jag skulle vilja tro att det är bara på grund av tänderna, men kan det verkligen vara det? Alltså vi snackar en månad nu, on and off med febern. Eller kan det vara min hälsoångest som spökar nu?

Idag är sista dagen jag väntar, imorgon ringer jag till 1177, för då har det gått 4 dagar med minst 39 graders feber. Han är ledsen ofta och vill bara vara nära, min lilla björnunge. Jag önskar jag kunde ta hans plats.


Gillar

Kommentarer

Hej
,
Läste din blogg lite längre bak men kommenterar här. Det där inlägget där du skrev att du var rädd att föda igen pga förlossningsskador och smärtan. Undrar, fick du ingen bedövning? Eller fick du men den funkade inte? Var du förlossningsrädd innan eller var du lugn men det var värre än du trodde?
WafaWafai
WafaWafai,
Hej!

Jag vågade inte ta epiduralen, var rädd att något skulle gå fel. Jag var livrädd redan innan och hade läst på så mycket och visste om att det fanns en risk med epiduralen även om den var väldigt liten. Jag tnkte att jag skulle drabbas.

Men, jag fick bedövning i min livmoder, den tyckte inte hjälpte ett dugg. Sedan fick jag bedövning i blygdläpparna precis innan han skulle komma ut. Den hjälpte, men samtidigt så fick jag bristning hela vägen för att jag tryckte fel och tappade känseln av bedövningen så jag vet inte hur bra den var egentligen. Det kändes som en bra idé då för att det gjorde så ont att krysta, men nu i efterhand hade jag kanske skippat den för då kanske jag inte hade fått bristningar i underlivet. Men men, gjort är gjort, men jag föreslår att man läser på mycket om vilka alternativ man har så att man inte ångrar sig som mig. ❤️
nouw.com/wafawafai