Samarbete med Nanoplastia_Stockholm

Hello Darlings!

Jag vet att ni haft väldigt svårt att komma in på bloggen i ett par dagar men Nouw har lovat att det snart är löst. Kommer ni in ordentligt nu? Om inte så får ni säga till!

Igår gjorde jag äntligen hårbehandlingen som jag varit sugen på väldigt länge. Jag fick träffa ägaren bakom Nanoplastia_Stockholm kontot på Instagram. Tillsammans hade vi ett härligt samarbete och resultatet blev mitt raka, glansiga, mjuka och vackra hår. Vilken härlig tjej! Verkligen ett superproffs genom hela behandlingen. Jag är så sjukt nöjd.

Nature Eva Straight (som märket heter) är en innovativ och revolutionerande produkt som kommer från Brasilien. Nanoplastia gör håret 100% rakt, återfuktar återuppbygger och ger lyster. Den är formaldehyd fri. Irriterar inte ögonen eller luftvägarna. Behandlingen är permanent och resultatet håller 4-6 månader. Självs behandlingen utförs på Södermalm och bokning sker genom @nanoplastia_stockholm (DM)

Om man vill boka och göra behandlingen i Göteborg finns behandlingen att göra hos Atelier Maria S Hair and Beauty. Jag skriver ut hennes adress och telefonnummer här så kan ni som har närmare dit kontakta henne.

Adress : Karl Gustavsgatan 26, 411 25, Göteborg.

Mobilnummer: 0729686808

IG: @atelier_maria _s

När jag mötte T första gången visste jag genast att vi skulle klicka. Hon var lugn, trygg i sig själv och jag kände mig lugn och trygg i hennes händer. Hennes energi smittade av sig helt enkelt. Hon berättade hur behandlingen skulle gå till, vad det gör för håret och mycket annat kul.

Före bilden är på riktigt. The nest är mitt. The Hagrid wig was real. Så ser mitt hår vanligtvis ut när det får luttorka. Det hade verkligen kunnat vara en stand in peruk på någon av Harry Potter filmerna. What motherhood did to me bland annat. 😂
Som ni förstår så var det bråttom att bli av med ovanstående tillstånd. Under tiden medlet verkade (60 minuter) passade jag på att svara på en del mail, och knäppa lite selfies of course.Produkterna ni ser på bilden är efterbehandlingen som rekommenderas efter en Nanoplastia behandling. Schampoo och balsam som luktar underbart och hjälper håret behålla det bästa resultatet.När vi var klara och hon hade torkat klart mitt hår tappade jag hakan. Alltså, glansen!!! Let's talk about that. Håret känns friskare, starkare och så mycket mjukare än tidigare. Jag ser fram emot att bara duscha och torka håret framöver och vara helt klar med håret i alla fall. Drömmen ju!? Vi klippte av en bra bit och nu känns håret så fräscht!

Det går bra för hijabisar att utföra behandlingen då hon kan se till att det inte blir någon insyn in till salongen. Bäst är det om man kontaktar Nanoplastia_Stockholm på Instagram för frågor om behandlingen, priser och annat som ni kanske undrar över.

Helt. Sinnessjukt. Bra. I give to you, före och efter bilder utfört på mitt hår av Nanoplastia_Stockholm


Gillar

Kommentarer