Samarbete med Care By N

Detta inlägg är ett samarbete med Care By N

Ni som följer mig vet redan att jag går på laserbehandlingar hos @carebyn_uppsala och I gotta tell you, det är så skönt och lyxigt att slippa vara hårig som en liten gorilla. My God, befrielsen liksom!!! Det ser inte ut som ett slagfält i mitt badkar längre när jag rakar benen, inga fler röda prickar och inget stubb på en gång efter att man precis rakat sig. Listan med fördelar goes on and on. The amount of time som jag sparar genom att inte raka mig, bara det! Ni fattar grejen. Det är för bra för att vara sant. Om ni börjar behandla er nu, så kan ni vara hårfria fram till sommaren!Jag har alltid haft issues med mitt kroppshår. När jag var yngre fick jag inte raka bort hår för min mamma. Hon tyckte att man skulle vänta med det av någon anledning. På grund av detta bar jag alltid täckande plagg och badade knappt. Jag är väldigt ljus och mina hårstrån väldigt mörka och det utvecklades till en stor osäkerhet som jag hade.

Nu när jag är äldre så tycker jag lika illa om kroppshår som då, och det är helt sjukt hur mycket mer självsäker och snygg jag känner mig nu när jag nästan är helt hårfri. Känner mig så len och feminin om jag nu får förknippa en hårfri kropp med femininitet. Det är så skönt. Jag älskar det!

Boka tid hos N kan du göra här: www.carebyn.com

Nu ska jag pynta klart huset inför imorgon. Min lilla mini ska äntligen få uppleva sin första Halloween! Eller ja, den första där han förstår!

Kram på er.

Gillar

Kommentarer