Såhär tjänar du en extra slant på semestern

Hallå finisar,

Jag gick upp imorse och åt frukost, eller vi då H kom och åt upp halva min frukost.Efter det fotade jag As Mini Rodini plagg som blivit för små. Jag säljer alltid allt på Tradera och får ibland in samma kostnad som jag la ut när jag köpte plagget. Folk är verkligen helt galna i Mini Rodini. Och blir man besatt av ett visst mönster är man villig och betala en generös peng för att få det! Ni som vet, ni vet.

Det här är ett perfekt sätt att tjäna extra pengar under semestern. Leta fran gamla plagg som bara ligger och dammar som du vet är ett killer plagg egentligen, och sälj det på Tradera!

Jag vet inte hur många tusenlappar jag sålt för där. Jag gör också alltid så att när det finns outlets köper jag på mig en hel del och säljer vidare. Mitt extraknäck haha. Ett av dem i alla fall.

Idag la jag till exempel ut ett Mini Rodini paket, med flera sparkdräkter. Såhär:Nu tänker jag bara luta mig bakåt och låta folk buda över varandra.

Lillfisen har somnat och jag funderar på vad vi ska hitta på när han vaknat.

Vad gör ni idag!?Det finns inga filter i världen som kan dölja min trötthet, så jag kör utan! Sömnbrist, en vild bebis och yrsel. Det är min verklighet. Vågar ni visa eran?

Gillar

Kommentarer