Såhär shoppar du smartast under rean

Hallå pussgurkor,

Just nu ligger jag i sängen och shoppar på rean med A sovandes bredvid mig. Är riktigt näjd med mina kap och tänkte att jag skulle hjälpa er bli experter på att fynda precis som mig.

Det man kan tänka på innan man börjar shoppa är att bara köpa sådant som man känner att man behöver och kommer att använda. Köp inte bara för att det är nedsatt, billiga plagg blir många och helt plötsligt har man lagt ut en kostnad som man inte alls tänkte i början.

Planera din garderob. Till exempel så vet jag att A kommer behöva både sommarkläder och sommarskor så det är målet med min shopping i år. Om jag hittar plagg som inte är somriga, då beställer jag i större storlekar som jag vet att han kan ha nästa vinter istället. Som med denna kofta i Merinoull från Baby exclusive på H&M, den kostar egentligen 399kr. Jag klickade hem den för 249kr.
Klickade hem en jättegullig outfit till A som jag tänker att han ska ha på sommaren. Jeans och mockasneakers från H&M och en t-shirt från Mini Rodini. Älskar färgerna.A är inte den enda det shoppas åt. Jag behöver till exempel ett par nya vita sneakers. Jag vill helst ha Adidas dojjor men känner inte att jag vill lägga ut jättemycket pengar på det. Kikade in på Sellpy och vips där fanns dem. Begagnade men inte använda, tjejen hade köpt dem för 850kr och la ut dem för 250kr. Som ny handlare på Sellpy fick jag 20% rabatt med koden NY20. HUR BRA!? Borde få en medalj för mitt smarta shoppande.Mitt sista tips förutom att bara köpa det man behöver, planera sin garderob, kolla på second hand eller begagnat är:

Om du inte behöver varan asap, alltså att du klarar dig utan den ett tag till, så kan det vara en bra idé att vänta några dagar till då man oftast sänker rean ännu mer efter nyår. Nackdelen med detta är att folk är supersnabba med att shoppa upp det mesta som är kvar så den storleken du vill ha kan ha sålt slut.

Är ni redo att fäkta er fram i butiker? Jag börjar online och får se hur mycket jag orkar gå i butiker. Önskar er ett smart shoppande och lycka till! Let the hunger games begin.

Gillar

Kommentarer