Såhär planerar du ett lyckat event

Hallå pussgurkor,

Tänk att det redan är juli!? Tiden går så fort och jag försöker vara så förberedd jag bara kan inför min Birthday weekend!

Alltid när jag ska planera ett event, skriver jag ner vilka som är inbjudna och vad jag behöver handla. Det gör jag alltid på mina anteckningar på telefonen.

Såhär:


Längre ner står dem andra två grupperna med samma upplägg. Vilka som är inbjudna, och inköpslistan.

Efter det letar jag inspo och sätter ihop en moodboard, så att man kan se framför sig på ett ungefr hur det ska vara med dukning, vad som ska serveras osv.

Såhär:Jag ÄLSKAR Pinterest. Det är den bästa platsen att hitta inspiration på. Du kan skriva precis vad som helst i sökfältet, och hundratals relaterade bilder dyker upp. Så himla bra.

När jag gjort detta börjar jag sakta men säkert handla in det som behövs som inte är färskt. Typ servetter, kex osv. Sådant som har lång hållbarhet så att det inte blir kaos dagen innan eventet.

Samma dag som eventet ska allt vara klart, jag vill inte åka iväg och handla igen, utan folus är bara på glam, och prepp väl på plats. Så många frågar hur jag orkar ha så mycket på gång hela tiden. Jag tycker det är kul! Då känns det inte alls jobbigt. Jag älskar när det händer saker, gärna hela tiden. Tills jag får ångest haha, då lyssnar jag på kroppen och tar en liten paus, men annars gillar jag full fart!

Nu kör vi!


Gillar

Kommentarer