Såhär fint blev det!

Hej finisar,

Jag hoppas ni haft en fin dag idag. I know I have. Jag har verkligen ansträngt mig för att koppla bort hysterin kring Covid-19. Jag är försiktig, jag tar ansvar och that's it. Jag tänker inte grotta ner mig i nyhetsartiklar som skrivs för att sprida skräck.

Anywho, på tal om något annat mycket roligare så köpte ju jag till slut stolarna från Ikea. Jag var så himla trött igår så somnade istället för att blogga igen.

Kolla vad fint det blev, stolarna var som gjorda för bordet!Fönsterlampan vart också jättefin:Nu saknas en liten tavla på väggen ovanför sen är jag nog nöjd med den lilla hörnan.

Nu har jag precis fikat klart och ska hämta min lilla fisunge på föris. Igår kom en pedagog tillbaka från att ha varit sjuk i två veckor, och hon tyckte att det var jättestor skillnad på A nu. Detvär jag så glad för. Han klänger inte lika mycket på pedagogerna och kan gå iväg en liten stund och leka själv. Mitt mammahjärta dör av lycka. Man vill inget annat än att sitt barn ska ha det bra när man inte kan vara tillsammans hela tiden. Hejja A! Jag är så stolt över honom, även fast han gör mig galen. Utbrotten här hemma fortsätter och jag får se vilket humör han är på när han kommer hem. Please Allah, make it a good one.Kram på er!

Gillar

Kommentarer