Sådant som gör en lycklig

Hallå finisar,

Idag har varit en lång dag, och jag känner mig helt slut. Jag ligger i sängen och försöker somna men det är så svårt på grund av min jäkla hosta, kan man få bli frisk någon gång!?

Oh well, jag är tacksam ändå och väljer att lägga min energi på sådant som gör mig glad. Som det här. Alla fina ord jag får från er angående min föreläsning om psykisk ohälsa. Jag tror starkt på tankens kraft och jag tänker ta åt mig av varenda ord som ni skickar. Det gör mig glad och lycklig att den fått sån här respons. Jag är omringad av fina människor i mitt liv. Är så himla tacksam för det. Men även ni som är så snälla mot mig, som inte känner mig. I love you too.

Jag brukar nästan alltid lägga ut alla fina saker ni skriver till mig, för att jag upplever att det smittar av sig och man blir glad av att se hur människor kan vara så fina mot varandra. Tack tack tack.


Hur fin är du!?

Och du!?

Och du!?

Och du!?

Och du!?

Och du!?

Och du!?


Önskar jag kunde lägga ut exakt alla fina ord jag fått från er men jag hittar inte alla meddelanden nu. Jag har i alla fall läst och svarat på er privat och dem orden betyder minst lika mycket för mig som dessa.

Godnatt med er! ❤️

Gillar

Kommentarer