Recension Paesano

Alrighty finisar,

Förrigår var jag, Å, A och H och testade den nyöppnade pizzarestaurangen Paesano. Restaurangen har blivit väldigt hypad för deras äkta napolitanska pizzor och I needed to see what the fuss was all about.Våran servitris var väldigt snabb med att meddela oss att den endast var en halvtimme kvar tills köket stänger. Why are you telling me this? Var min spontana första tanke. På 30 minuter hinner vi kolla på menyn, beställa och få in maten, så redan där fick jag dåliga vibbar.

När vi väl skulle beställa efter några minuter frågar jag om A kan få lite pommes eller potatis. Det gick tydligen inte för att man endast fick det om man beställde en rätt som man redan skulle få pommes till. Om mycket om och men kunde dem fritera lite potatisklyftor till honom. Vi beställde alla olika pizzor och fick in dem rätt fort.Pizzan tyckte jag var god, men den utmärkte inte sig på något sätt och dem andra tyckte samma sak men/och upplevde mitten av pizzan som vattnig. Min pizza hade chevré på och den var alldeles seg och gummiliknande.

Adams potatis smakade så mycket fisk av någon konstig anledning (vet inte om dem friterat någon fisk i samma olja). Väldigt konstigt.

Det blir 2 av 5 möjliga falafels för min del. Enbart på grund av att pizzan var helt okej god.

Näej. Det var inte värt den hypen.

Ni som ätit där, vad tycker ni!?

Resten av kvällen dansade mina galningar på gatan och vi hittade en gård där A kunde gunga och sjunga Hakuna Matata i kör med oss.


Gillar

Kommentarer