Project Homecation

Hallå finisar,

Idag har varit världens längsta dag känns det som. Är det bara jag, eller får ni någon tid för återhämtning? Jag känner inte att jag får det, det är alltid något som händer. Och massa måsten. I veckan ska jag bara ta det lugnt har jag bestämt mig för. En annan sak vi bara kan konstatera är att man blir så mycket mer kreativ när man är utvilad och känner sig till ro, kreativ = roligt innehåll på bloggen OCH spännande samarbeten.

Just nu jobbar jag på mitt Homecation projekt! Jag planerar en storslagen sommar med hur mycket kul som helat inplanerat. På tal om att få tid till återhämtning haha. Nej men, roliga aktiviteter är ju inga måsten. Det vill man ju göra!

Jag berättar mer när jag fått okej från mina aktuella samarbeten. Det ska bli så kul!På tal om måsten (again) så MÅSTE jag lära mig att dricka kaffe. Idag fick jag hem mitt kaffe från Svanfeldts Coffee, Brains and Beans coffee rings well in my head, and for a good cause. Beställ ni med och var med och stöd hjärnfonden.

Idag var lillfisen med mig på jobbet. Den där lilla ungen alltså. Han hade så sjukt roligt med barnen och lekte med dem som om han vore lika gammal som dem. Vi åkte buss till stan som typ är det roligaste han vet, fikade på Max (som han också älskar, "massss" med världens sötaste läspning om det ens är ett ord) och dansade till live musik utanför Ginatricot. Vi var ute tills det var läggdags, och då var jag jobbig och tvingade honom att ta ett bad. Nu hoppas jag och tror att han kommer sova gott resten av kvällen. Håller tummarna för att jag inte får en tryckspark mot mina revben inatt. 😂 När jag är såhär trött orkar jag inte ens tänka på att lägga honom i sin säng. Han får sova med oss, cuz I'm too tired to be running between our bedrooms 10 times. Han skriker alltid under natten när han sover i sitt rum. Jag vet inte om han drömmer, är rädd eller bara vill ha sällis. Jag vet jag vet, ett barn bör sova i sin egna säng, men jag känner mig som världens svikare äver att jag och H får sova tillsammans, och han helt själv i ett annat rum. Som att han inte får vara med i mysklubben.Och justja! Julius har flyttat in hos oss. Ja, jag döper mina växter. Jag bara älskar det. Vi köpte trädet på Bauhaus för 249 spänn tror jag. Så himla värt. På natten får det stå inne, och under dagen står det fint på våran framsida. Medelhavskänslan är på topp just nu känner jag med silverpäronträdet, olivträdet och nu med det senaste tillskottet, Julius.


Gillar

Kommentarer