Premiäreldat

Måndag!

Den här veckan hände mycket spännande, jag ska bland annat gå och pitcha min idé till GeTillbaka juryn, och får veta om jag går vidare i tävlingen på torsdag. Det känns riktigt pirrigt. Det är en otrolig ära att vara nominerad, jag är så glad och stolt. Ser mig själv som en vinnare oavsett om jag kommer vidare eller inte, och det känns skönt att gå in med ett sådant mindset.

Jag och Mini ska också på Djungelgympa som han älskade, så det ska bli kul att han ska få bli så glad som han var igen hehe. Blir glad i mammahjärtat då även fast det var sjukt stressigt innan själva klassen började. It's all worth it in the end för min lilla älskling.

Hmm vad händer mer den här veckan? Jo! Våra familjer kommer över på BBQ om vädret samarbetar. Annars tänker jag att vi lagar maten i köket!

Idag har H möte vilket innebär att jag och A är hemma själva. Han har frågat om honom några gånger men säger sen själv att "baba jobbar, kommer sen" så gullig. Det sa han innan han somnade. Det är tråkigt när han inte får träffa honom innan han sover, men några gånger i månaden är det så med Hs jobb. Tröstar mig med tanken att dem får morgonen tillsammans i alla fall (H lämnar och jag hämtar).

Efter att jag hämtat honom idag lagade vi mat tillsammans och lekte på rummet tills det var dags att sova. Vi premiäreldade också och myste i soffan. Jag välkomnar hösten med öppna armar nu känner jag. Det känns skönt att veta att det verkligen är på gång nu.

Kram på er finisar!

Gillar

Kommentarer