Planer under ledigheten!

Hallå finisar,

Nu tar vi äntligen långhelg! Jag har längtat så mycket!

Det händer rätt mycket under ledigheten, precis som det ska va!

Redan imorgon kommer Marcela hem till os på brunch, det ska bli mysigt. Det var så länge sen vi sågs.

På fredag kommer P4 hem till oss och ska intervjua mig om Eid, det blir lika kul som vanligt när dem är här, ni får se till att ha på radiostationen P4 Uppland kl 07:30, ungefär då går vi live!

Efter det ska jag till CarebyN och fortsätta min hårfria resa, jag är så chockad över resultaten efter bara en gång, det är helt sinnessjukt. Ni måste också hålla utkik efter tävlingen som jag kommer lägga ut i samarbete med CarebyN. Priset är för bra för att missa, så stay tuned.

Senare kommer Wael, Matilda och hennes mamma hem till oss på grill. Vi ska grilla oxfilé, kafta och kyckling med massor med goda tillbehör. Jag lovar att lägga ut en del recept!

Lördag: Grill igen, med Sandra, Ihab och lilla Theo. Jag måste tänka ut några nya smarriga recept. Vi kallar oss för Dream Team och det känns som att vi alltid testar på nya smaker när vi är tillsammans, så det måste vi göra.

På söndag är det troligtvis Eid och då ska det firas med min älskade familj. Lill A ska få presenter, vi ska äta massa gott och bara vara så tacksamma över det fina vi har i livet.

Ni får såklart hänga med mig i min vardag. Jag är så glad att ni är så många som hittat hit! Förhoppningsvis stannar ni kvar och följer min galna vardag med massor av gpd mat, inredning och minimys med min lilla busunge.

Den här våren kommer bjuda på så mycket, det känner jag. Jag har flera samarbeten på gång och försöker att alltid fixa tävlingar till er med som är så fina och följer mig. Projekt och planer smids och ni får för tusen inte glömma min GeTillbaka nominering. Det skulle göra mig så lycklig om ni ville fortsätta rösta på mig!

Bjussar på bilder som gör mig glad! Jag älskar att skapa minnen. Så himla roligt att kunna gå tillbaka och kolla på allt kul man får uppleva. Så tacksam.


Gillar

Kommentarer