Planer i veckan

Hallå finisar,

I skrivandes stund sitter jag på bussen på väg till förskolan. Jag lyssnar på Akon och smygdansar haha. Ni som vet, ni vet.

Har ni haft en fin måndag hittills!? Det har jag. Jag har skrivit in alla planer för veckan i min kalender då jag fortfarande har problem med mitt minne. Jag är rätt stresskänslig och ett av symptomen är att man har svårt att minnas saker. Min psykolog tipsade om att skriva in det på kalendern i telefonen. Sen dess har jag alltid gjort så! Det är så skönt, då slipper man glömma allt hela tiden utan att kunna minnas igen.

Så, i veckan ser planerna ut såhär:

Måndag: Tibrings kommer och fixar lameller och gardiner.

Tisdag: Läkarbesök för magen (igen).

Onsdag: Middag med våra grannar!

Torsdag: Möte med E och S gällande MovEat. Jag berättar mer när det är spikat! Något riktigt skoj är på gång. Jag och E ska för övrigt ta över världen, det här är steg 1!

Fredag: Träffa psykologen som fortsätter hjälpa mig bli den bästa versionen av mig själv. Senare blir det Alla hjärtans dag middag med våra vänner.

Under helgen kommer E som varit chef på Espresso House och lär oss göra kaffedrycker med våran nya leksak (en Sage Barista Touch kaffemaskin). Woop woop! Jag ska bli expert på att göra kaffe har jag bestämt. Märkligr beteende för en som inte dricker kaffe alls. Men ibland nördar jag in mig på något bara för att jag fått för mig att jag ska bli bäst på det. Som nu. Om jag är excited!?
Gillar

Kommentarer