Orealistiska tankar

Nu är dem här igen. Tankarna. Jag tyckte att jag hade klarat mig rätt bra från dem under dem här två veckorna. Men nu, dagen innan det är dags att resa har jag så mycket ångest. Det är ju det här som är grejen med att flyga. Man måste glra det två gånger för att komma hem. En gång för att nå destinationen, och en gång för att få komma hem igen.

Jag förbereder mig alltid så mycket i för första flygningen, men när jag når destinationen blir det så overkligt för att att jag klarade det att jag börjar leva som att det inte finns någon återvändo. Och så närmar sig resan hem och jag inser att jag borde fortsatt jobba med tankarna ocj förberett mig mentalt, men för mig var det så overkligt att jag skulle klara den första flygningen.

Just nu ligger både A och H och sover och det gör ont i min bröstkorg när jag kollar på dem. Jag vill verkligen att vi ska klara det hem. Till min trygga plats. Men jag kan inte se det just nu. Just nu är det bara negativa tankar som roterar omkring i hjärnan på mig och jag mår illa. Jag har så ont i magen. Snälla Allah, låt mig och min familj överleva flygresan hem.

Gillar

Kommentarer